Soundtrackcity
Search
Close this search box.
Urban Sound Lab

Presentatie Luistergids Buitenveldert & Zuid

Botanische Tuin Zuidas, Van der Boechorststraat 8, Amsterdam.
Ervaar hoe divers stadsdeel Zuid klinkt. Een wandeling langs uiteenlopende geluidssferen.
Meld je aan!

In 2021 hebben we mensen uit Buitenveldert, van de Zuidas en uit Zuid gevraagd om geluiden op te nemen op locaties die ze goed kennen. Geluiden die ze bijvoorbeeld mooi en opvallend vinden of geluiden die ze dagelijks horen. We hebben 8 bijzondere locaties uitgekozen en een wandel- en luisterroute uitgezet langs deze locaties. Het is een bijzondere route; je loopt door zeer uiteenlopende geluidssferen en ervaart hoe divers stadsdeel Zuid klinkt. Net als bij onze vorige wandel- en luistergids ‘Beatrixpark: Op expeditie naar de luisterhorizon’ ga je ook in deze wandeling zelf aan de slag met geluid! Hiervoor hebben we een aantal luisteropdrachten bedacht die je helpen om intenser en gerichter te luisteren.

De presentatie van de luistergids vindt plaats op vrijdag 25 februari van 15.30 – 17.30 in de De Botanische Tuin Zuidas. De luistergids zal bij de release verkrijgbaar zijn (betalen met cash), of reserveer nu.

Je bent van harte welkom om aanwezig te zijn en samen met ons het glas te heffen op de nieuwe luistergids. Het aantal deelnemers is beperkt i.v.m. de corona maatregelen, verzeker jezelf van een plek door een e-mail te sturen naar communicatie@soundtrackcity.nl.