Soundtrackcity
Search
Close this search box.

Bètatesters gezocht!

TRACKS: Vernieuwde app
Onze app staat in de playstore en de appstore onder de naam Soundtrackcity, maar omdat we de app nu ontwikkelen voor geluidswandelingen van meerdere organisaties wordt de nieuwe app gepubliceerd onder de naam Tracks. Hij ziet er superstrak uit en je kunt nu ook kunstzinnige geluidswandelingen buiten Nederland met de app wandelen!

Zoals eerder gemeld werken we aan een nieuwe versie van onze geluidswandelingen app ‘Tracks’. Dat is nodig omdat de app nu niet goed meer functioneert met de nieuwste besturingssystemen. We verwachten dat de nieuwe versie voor de zomer gepubliceerd kan worden. We gaan niet over een nacht ijs met de vernieuwing, we zijn inmiddels alweer bij bètaversie 6. Er wordt door een aantal mensen druk getest, er zijn nog een paar kleine onvolkomenheden, maar verder werkt alles naar verwachting.

Ook meewerken aan de test?
Heb je ook zin om de bèta te testen? Stuur dan een mail naar info@soundtrackcity.nl en geef door of je een Android- of een Appletelefoon hebt, dan sturen we je een uitnodiging en instructies.