Soundtrackcity
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Algemeen

Satirische Live Radio Show ‘Gentrifriction’

Leescafé Belcampo OBA De Hallen Live uitgezonden in de buurt én op: DFM RTV INT – WWW.DFM.NU en Salto amsterdam
Reserveer snel, het aantal plaatsen is beperkt! Live Radio Show Zaterdag 19 mei van 19.30 tot 21.30 Leescafé Belcampo OBA De Hallen, Amsterdam Live

Reserveer snel, het aantal plaatsen is beperkt!
Live Radio Show
Zaterdag 19 mei van 19.30 tot 21.30
Leescafé Belcampo OBA De Hallen, Amsterdam
Live uitgezonden in de buurt én op: DFM RTV INT – WWW.DFM.NU
English, Dutch
Eenmalige Live Radioshow in OBA De Hallen

Zaterdag 19 mei organiseert Soundtrackcity in samenwerking met OBA in leescafé Belcampo een radioshow over verandering in Oud-West getiteld Gentrifriction. De show start om 19:30 uur en is open voor publiek. Het belooft een gezellig rumoerige avond te worden!

Met deze radioshow presenteren Donia Jourabchi en Taufan ter Weel, de twee gastkunstenaars van Sonic West 2017-18, de resultaten van hun twaalf maanden onderzoek met buurtbewoners naar het geluid van Oud-West.
Radiohost is Sanne Stevens. Een flink aantal bekende én minder bekende buurtbewoners komen aan het woord.

Een satirische radio uitzending over de stormenderwijze ‘gentrificatie’ van Oud-West en de gevolgen voor buurt en bewoners. Een pluriform verhaal, in geluid en woord, over het buurtleven en herinneringen, over nieuwe trends op het gebied van geautomatiseerd flex-leven op afbetaling, en over keiharde uitsluiting – hoe het voelt om je leefomgeving, je thuis, je vrienden en bekenden uit de buurt te moeten verlaten.

Deze Live Radio Show is eenmalig. Het aantal plaatsen is beperkt.