Soundtrackcity
Search
Close this search box.
Algemeen

TRACKS launch in Brussels

Lanceringsevent
Presentatie TRACKS in Brussel

Audiowandeling van Kiosk Radio naar Beursschouwburg, waar de nieuwe smartphone-app TRACKS wordt gepresenteerd aan het publiek

Audiowandelingen bieden verhalen, muziek, geluidsexperimenten of allerlei andere zintuiglijke informatie die geluidskunstenaars en muzikanten voor je componeren. Ontdek met de nieuwe app TRACKS een grote verscheidenheid aan geluidskunstenaars en muzikanten en de wandelingen die ze maken – naadloos met je smartphone.

Op 23 juni stellen we TRACKS voor aan het publiek in Brussel. Luisterend naar een speciale audiowandeling terwijl je van Kiosk Radio (16.00 uur) naar Beursschouwburg loopt, biedt dit lanceringsevent een meeslepende audiowandel-ervaring met daarna de presentatie in de Zilveren Zaal van Beursschouwburg (17.00 uur).

TRACKS biedt een groeiende verzameling audiowandelingen en veel functionaliteiten en verbindt iedereen die een smartphone heeft op een zeer directe manier met het werk van geluidskunstenaars en muzikanten in de publieke buitenruimte. Meer over TRACKS lees je hier.

Praktisch

Bereid je voor: download TRACKS op je smartphone en neem je eigen koptelefoon mee.

Lanceringsevent Vrijdag, 23 juni 2023,16:00 uur 16.00 uur: Kioskradio, Warandepark/Parc Royal, 1000 Brussel 17.00 uur: Beursschouwburg (Zilveren Zaal), Auguste Ortsstraat 20/28, 1000 Brussel 18.30 uur: borrel op het dakterrasNederlands, Frans, English Yes
GRATIS, GRAAG RESERVEREN
Soundtrackcity app is nu TRACKSTRACKS is ontworpen door Michiel Uilen en gebouwd door Echoes.
Tracks is ontwikkeld door en in samenwerking met: Jubilee, Beursschouwburg, BNA-BBOT, Overtoon, Q-O2 en Soundtrackcity

Ontwikkeld met de vriendelijke steun van Visit.Brussels en Gemeente Amsterdam.

Meer nieuws