Deep Down, the original masters of glitch

Wat begint als een eilandverkenning neemt gaandeweg een onverwachte wending. Een zangstem verleidt je het water in, en laat je kennis maken met de diepblauwe wereld onder het schuimende zeeoppervlak.
Geluidswandeling, Nederlands.
2 km, ± 30 min. Vlieland.
Gratis

Not yet available in the App

Not yet available in the App

Download or open in App

BESCHRIJVING
Zweven in een eindeloze onderwaterwereld. Onder water kunnen zwemmen. Spelen en duiken met vissen en zeehonden. Dat is een diep verlangen van veel mensen. In de muzikale geluidswandeling ‘Deep Down’ wordt dit verlangen even werkelijkheid.
Het geluid van deze audiowandeling voert je mee naar een onmetelijke ruimte die weerklinkt met mysterieuze geluiden. Tril mee met diepe drones, glitches en pulserende beats. Zing mee met zelden gehoorde klanken van zeehonden, walvissen en andere onderwaterwezens die hun hele lichaam gebruiken om subliem geluid te maken. Het lijkt er sterk op dat hier de dance en electronische muziek zijn uitgevonden lang voordat de mensheid daar weet van had. Net als je er over denkt voor altijd onder water te blijven wordt je ruw boven water getild. Je staat weer op het droge en kijkt uit over zee vanaf het hoogste duin.
Tijdens deze wandeling maak je kennis met het mythische verhaal van de Selkie, verteld door Lucky Fonz III.

START
Bankje aan de IJsbaanvijver voor het houten huisje.
IJsbaanvijver, Oost-Vlieland
Friesland, NL

TRACKS
Track 1. Deep Down

CREDITS
Gemaakt in 2016 door Renate Zentschnig en Evelien van den Broek
In co-production met Into The Great Wide Open.